Dobrodošli u river food party

Pozivamo vas da iznajmite naš prelepi spoljašnji prostor za druženje i organizujete nezaboravno iskustvo za sebe i svoje prijatelje. Naš objekat se nalazi na obali Dunava i pruža vam pogled koji oduzima dah.

Dvorište

RiverFood&Party Vam nudi pristup sledecim pogodnostima za nezaboravan boravak:

Dvorište:

*Letnja Kuhinja:

         -dva frižidera

         -roštilj,sač,talandara,kotlić i plinski reš

*Kaffe Bar Terasu

*Plato sa Paviljonima i Ležaljkama

*Privatna Plaža

*Ambijentalno Ozvičenje celog dvorišta

*Jednokratne čaše i tanjiri

 

Cena paketa

Kapacitet

0
Kapacitet zakupljenog prostora
0
Maksimalan kapacitet zakupljenog prostora uz doplatu

Iznajmljivanje prostora bez noćenja

0 e
Radnim danima
300 e
Vikendom

Privatni parking imanja

Besplatan parking za sve goste

Pet friendly objekat

Vaši kućni ljubimci su dobrodošli

Uvek prijatno osoblje

Stojimo Vam na raspolaganju

Snimanje dronom

Slikanje i snimanje u 4K rezoluciji iz vazduha vaših aktivnosti na vodi ili kompletnog boravka. Zabeležite i sačuvajte nezaboravne uspomene.

Vožnja gliserom

Ukoliko želite da upotpunite svoje uživanje na vodi dostupne su ture plovidbe Dunavom koje možemo organizovati u grupi od 5 osoba.

Tamburaši

Autentični tamburaški zvuk napraviće odličnu atmosferu i dodati svakom događaju onu novu magičnu dimenziju uživanja u muzici uživo.

DJ

DJ sa pravim izborom muzike će dodatno podgrejati atmosferu i obezbediti zagarantovan provod i sjajnu atmosferu na bilo kom događaju!

Ketering

Prema iskustvu naših gostiju imamo vrhunsku preporuku hrane za vaš događaj! Domaći proizvodi od mesa i kompletna ponuda sa roštilja i jela iz kotlića.

Piće

Kupovinom pića kod nas ćete uštedeti vreme i novac! U ponudi su sve vrste domaćih i stranih pića kao i vina iz lokalnih vinarija koje će vas čekati rashlađeno kod nas!

Komentari

Kuća je fenomenalna, pogled neverovatan i dvorište ogromno. Pravo mesto za uživanje i odmor. Oduševljeni smo i ponovićemo. Sjajno iskustvo, spoj vojvođanskog šarma i aktivnog odmora.

Marta

Posetilac

Ljubaznost, predusretljivost, svaka vrsta saveta i pomoći. Smeštaj fino opremljen, prijatan, udoban i čist. Širite svoj posao i ponudu, na sjajnom ste putu. Do sledećeg susreta.

Jelena

Posetilac

Fantastično! Komforan apartman na obali Dunava u prelepom objektu. Ljubazni domaćini su nas zvali nekoliko puta na dan dolaska da nam objasne kako da stignemo. Na raspolaganju nam je bila i posebna kućica sa predivnom terasom iznad Dunava gde može da se sedi i uživa u pogledu na Dunav, koja ima ogromnu prostoriju sa kuhinjom i velikim stolom. Linijski taksi vozi od Novog Sada do objekta, kao i natrag. Divno mesto za odmor.

Marijana

Posetilac

Gde se nalazimo?