Dobrodošli na RiverFoodParty

Dvorište

Vila "odmor na Dunavu"

Nema ništa bez dvorišta

Naše prostrano dvorište svojom lepotom i bogatim sadržajima, ulepšaće čari leta i uveličati nasjvečanije i najsrećnije trenutke Vašeg života. Jedino dvorište koje počinje od kapije a završava na granici Vaše mašte i beskrajnog zadovoljstva…

Plato

Prostrana zelena površina dvorišta, pogled na dunavac i ljubavno ostrvo, kao u filmskoj priči…

Za vaše potpuni užitak na raspolaganju su Vam dvadeset udobnih ležaljki, deset set stočića, suncobrani, ljuljaške ležaljke… Pored sunčanja i druženja sa prijateljima, površina se može urediti za Vaše proslave, koktel partije ili žurke uz elektronsku ili živu muziku. Zaista, nema ništa bez dvorišta!

Letnja kuhinja

Letnja kuhinja je opremljena svom neophodnm opremom za pripremu Vaših omiljenih specijaliteta i uređajima za čuvanje namirnica.

Na raspolaganju su Vam: espresso automat, šporet, zamrzivač, regal frižider za piće, dve sudopere sa hladnom i toplom vodom, dva pulta, panj za sečenje mesa, roštilj rešetka, talandara, sač (veliki i mali), ražanj i kotlić. Ukoliko ne želite sami pripremati specijalitete, možete uživati u umeću našeg kuvara i roštilj majstora. Uz sve ovo, na raspolaganju Vam je i sto sa šest stolica za kratki predah ili obedovanje.

Kafe bar "Terasa"

Kafe bar "Terasa" poseduje dva suncobrana, kompletno je opremljena za ručavanje dvadeset osoba. Na njoj se možete prepustiti opuštenom pijuckanju kafe ili osvežavajućih pića sa pogledom na Dunav.

Za kompletan užitak na raspolaganju Vam je i ljuljaška ležaljka.

Party place

Party place je poseban objekat za svečanosti do 20 osoba. Objekat poseduje sanitarni čvor sa tuš kabinom, prostor za ručavanje i i spremanje hrane sa kompletnim priborom za 20 osoba i predivnu terasu od 32m2 sa pogledom na Dunav.

© 2021 RiverFoodPary