Provedite kvalitetno vreme u društvu

Naš tim je tu ako želite da organizujete bilo koju privatnu proslavu i obeležite bitne trenutke u životu i učinite ih nezaboravnim. Bez obzira da li ste za manje poslovno okupljanje ili za proslavu sa porodicom i prijateljima u našem Centru aktivnog odmora ćete pronaći podršku za svaku vrstu željene proslave.

Chill out party zona

Zastakljena terasa sa releksirajućim pogledom na Dunav i okolno zelenilo, nudi vam potpunu privatnost u kojoj možete u udobnom i svetlom ambijentu na reci organizovati šta god poželite, bilo da je to team building, momačko ili devojačko veče, rođendan ili bilo koji drugi događaj koji želite da ovekovečite.

Party zona se sastoji iz dva dela, unutrašnje prostorije i zastakljene terase, koje zajedno čine prostor za proslavu od 65 kvadrata. Prostor se može koristiti i za manje proslave kao što su :

• Korporativne proslave

• Team building

• Venčanja

• Krštenja

• Maturske i Apsolventske večeri

Uz prostor nudimo :

* WIFI

* kompletno ozvučenje na kome možeti puštati vašu omiljenu muziku

* stolove i stolice koje možete namestiti po želji za 30 osoba

*frižideri za hranu i piće

* korišćenje terase i dvorišta

Cena paketa

Kapacitet

0
Maksimalan kapacitet zakupljenog prostora

Iznajmljivanje prostora bez noćenja

0 e
4h Radnim danima i Vikendom
0 e
8h Radnim danima i Vikendom

JBL ozvučenje

Party box 100
Party box 300

Privatni parking imanja

Besplatan parking za sve goste

Pet friendly objekat

Vaši kućni ljubimci su dobrodošli

Uvek prijatno osoblje

Stojimo Vam na raspolaganju

Snimanje dronom

Slikanje i snimanje u 4K rezoluciji iz vazduha vaših aktivnosti na vodi ili kompletnog boravka. Zabeležite i sačuvajte nezaboravne uspomene.

Vožnja gliserom

Ukoliko želite da upotpunite svoje uživanje na vodi dostupne su ture plovidbe Dunavom koje možemo organizovati u grupi od 5 osoba.

Tamburaši

Autentični tamburaški zvuk napraviće odličnu atmosferu i dodati svakom događaju onu novu magičnu dimenziju uživanja u muzici uživo.

DJ

DJ sa pravim izborom muzike će dodatno podgrejati atmosferu i obezbediti zagarantovan provod i sjajnu atmosferu na bilo kom događaju!

Ketering

Prema iskustvu naših gostiju imamo vrhunsku preporuku hrane za vaš događaj! Domaći proizvodi od mesa i kompletna ponuda sa roštilja i jela iz kotlića.

Piće

Kupovinom pića kod nas ćete uštedeti vreme i novac! U ponudi su sve vrste domaćih i stranih pića kao i vina iz lokalnih vinarija koje će vas čekati rashlađeno kod nas!

Komentari

Kuća je fenomenalna, pogled neverovatan i dvorište ogromno. Pravo mesto za uživanje i odmor. Oduševljeni smo i ponovićemo. Sjajno iskustvo, spoj vojvođanskog šarma i aktivnog odmora.

Marta

Posetilac

Ljubaznost, predusretljivost, svaka vrsta saveta i pomoći. Smeštaj fino opremljen, prijatan, udoban i čist. Širite svoj posao i ponudu, na sjajnom ste putu. Do sledećeg susreta.

Jelena

Posetilac

Fantastično! Komforan apartman na obali Dunava u prelepom objektu. Ljubazni domaćini su nas zvali nekoliko puta na dan dolaska da nam objasne kako da stignemo. Na raspolaganju nam je bila i posebna kućica sa predivnom terasom iznad Dunava gde može da se sedi i uživa u pogledu na Dunav, koja ima ogromnu prostoriju sa kuhinjom i velikim stolom. Linijski taksi vozi od Novog Sada do objekta, kao i natrag. Divno mesto za odmor.

Marijana

Posetilac

Gde se nalazimo?